За нас

"Рострейд" ЕООД е българска компания, създадена през 2008 година в град Пловдив. Фирмата произвежда и търгува с бутилки, туби, буркани, флакони от HDPE, PP и PEТ, различни видове капачки, лосион помпи, пулверизатори, попми тип "Тригер-спрей" и "Микро-спрей" и др. Производствената гама обхваща продукти с обем от 10 мл до 10 л и с гърловина от 18 мм до 110 мм. На база на натрупания дългогодишен опит в търговията с капачки в складовата база на фирмата се поддържа постоянно в наличност голямо разнообразие от видове, цветове и размери – обикновени, защитени, пуш-пул, флип-топ, дозаторни капачки и капачки с вложки (IHS, MDS и др.). През последните години Рострейд се утвърди като лидер за България в търговията с помпeщи и пръскащи устройства ( лосион-помпи, спрейове, пулверизатори, помпи за гъсти течности, специализирани помпи и др.)


На площ от 3000 кв. м. е изградено модерно производство и складова база на две нива. Обособен е и участък за препакетиране на прахообразни и течни продукти с модерни автоматични машини.


Екипът от млади, амбицозни и висококвалифицирани специалисти допринася за бързото развитие на фирмата и пълното удовлетворяване на постоянно нарастващите нужди и изисквания на клиентите.


Една от целите е оптимизиране на управление и производство за развитие на технологичнияпроцес и постоянно разширяване на продуктовата номенклатура.


Постоянни нововъведения, качество на продукта, бърза реакция и гъвкавата ценова политика са ценностите, които фирмата преследва от самото си създаване и се стреми да запази в бъдеще.

© 2024 Rostrade Ltd.